Logeren

Je zelf kunnen zijn

Ook voor logees is de Wilhelminahoeve erop gericht dat de Logé zich in een kleinschalige omgeving en door een persoonlijke benadering de ruimte vind om zichzelf te kunnen zijn, in een veilige en vertrouwde omgeving, zoals hij/zij dat wil en gewend is. ‘Ieder mens is uniek’, met zijn verhaal, zijn normen en waarden en zijn eigenaardige gedragingen. Wij richten ons daarom op een aardige dag waarin je je fijn voelt en gewaardeerd.

Als logé op de Wilheminahoeve kunt u activiteiten ondernemen die we op de zorgboerderij organiseren. Heerlijk wandelen en onderweg genieten van de dieren, de planten en de idyllische omgeving. De dieren en het directe contact met de natuur werken rustgevend of dagen juist uit om een handje te helpen in de werkzaamheden die de omgeving met zich mee brengen. Een uitstekende plek voor mensen die graag buiten zijn, van agrarische afkomst komen of gewoon dat beetje extra zoeken!
Ook voor logees zijn er activiteiten zoals muziekochtend, vrouwenuurtje, mannenuurtje, spel, wandelen en bijbeluurtje voor diegene die hier aan wenst deel te nemen. ‘Niets moet, alles mag’.

Medische zorg

De Wilhelminahoeve biedt specialistische begeleiding en zorg aan ouderen met dementie en/of een somatische aandoening(en). Deze begeleiding en zorg wordt verleend door met kennis toegeruste medewerkers. Medewerkers zijn geschoold in verpleegtechnische handelingen, maar bovenal in het om gaan met en het verzorgen van ouderen met ‘akelige’ problemen en complexe hulpvragen. De medische zorg voor logees wordt georganiseerd met de ‘eigen’ huisarts. In de avond, nacht en weekenden doet de Wilhelminahoeve een beroep op de Doktersdienst Groningen. Het is van groot belang dat de logé een actueel medicatieoverzicht en voldoende medicatie mee neemt.

Administratie

Logeren op de Wilhelminahoeve kan via een Persoons gebonden budget (PGB) of via de WMO (gemeente). De financiële vergoeding voor logeren is afhankelijk van het product (PGB of WMO).
De duur van het logeren is afhankelijk van de toegekende indicatie.

Wenst u meer informatie? Maak een afspraak en wij vertellen u er graag over!

 

Wenst u meer informatie?

Maak een afspraak en wij vertellen u er graag over! U kunt ons via onderstaande contactgegevens bereiken.

Thea is op werkdagen (ma-do) bereikbaar van 08.30 uur tot 16.30 uur via 06-21677342. Anneke is op werkdagen (ma-do) bereikbaar van 08.30 uur tot 16.30 uur via 06-13978289.

Voel je thuis bij Wilhelminahoeve Opende