Vacatures en open sollicitaties:

Zou je graag bij de Wilhelminahoeve werken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s, Als er geen vacature staat dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@wilhelminahoeveopende.nl.

Jouw brief en cv kan altijd mee genomen worden in een nieuwe vacature of bewaard worden in het sollicitatiedossier.

Hoe verloopt de procedure?

Je sollicitatie wordt in behandeling genomen en je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging. Mocht je niet in aanmerking komen voor een functie dan zullen wij jou hierover ook informeren.
Je ontvangt zo snel mogelijk bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Meer informatie over solliciteren?

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Dina Pel via het contactformulier op de website of telefonisch op 0594-696710.

Vrijwilligers

Bij de Wilhelminahoeve werken verschillende vrijwilligers. Vrijwilligers die één dag helpen in de huiskamer, vrijwilligers die meerdere dagen helpen met activiteiten, vrijwilligers die helpen met onderhoud, cetera.
Vrijwilligers nemen geen taken over van medewerkers of stagiaires, maar bieden ondersteuning aan en zijn een aanvulling op het welzijn van de bezoekers. Vrijwilligers maken het mede mogelijk dat onze de bezoekers aan gezellige en leuke activiteiten kunnen deelnemen, van en naar de zorgboerderij komen en onbezorgd rond kunnen wandelen op de locatie. Mede door de inzet van vrijwilligers is het mogelijk om de bezoekers een fijne dag te laten beleven.

Activiteiten

Vrijwilligers worden op de zorgboerderij verschillend ingezet. Dit is uiteraard ook afhankelijk van wat de vrijwilliger zelf wil betekenen. Hierbij valt te denken aan een kopje koffie drinken en recreatieve activiteiten als bijvoorbeeld wandelen, spelletjes doen, maar ook het halen en brengen van de bezoekers van en naar de zorgboerderij.

Ondersteuning van vrijwilligers bij huiskameractiviteiten zoals koffie- en theeschenken is ook zeer gewenst. Er zijn heel veel mogelijkheden op de Wilhelminahoeve.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die aan de slag willen als chauffeurs voor de bus!

Begeleiding en onkosten


Dina Pel begeleidt de vrijwilligers. Op verzoek van de vrijwilliger en in overleg met Dina Pel is scholing mogelijk wanneer dit noodzakelijk is voor de taak van de vrijwilliger. De kosten voor scholing zijn voor onze rekening.

Verzekering

Tijdens vrijwilligerswerk kan een vrijwilliger ongewild schade aanrichten of een ongeval krijgen. Dan is het goed te weten dat de Wilhelminahoeve hiervoor verzekerd is.

Hebt u nog een moment over in de week en wilt u wat betekenen voor onze bezoekers? Neem contact op met Dina Pel via het contactformulier of telefonisch op 0594-696710

Opleidingen/stage

BOL
Het is positief dat nog steeds veel mensen zijn geïnteresseerd in een baan in de zorg en wij leiden ze graag op! Op de Wilhelminahoeve is de mogelijkheid om stage te lopen via een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL): stage en leren.

BBL
Geïnteresseerd in een BBL-opleiding tot verzorgende IG? Bel voor de mogelijkheden!

Stages
Als stagiaire bij de Wilhelminahoeve word je begeleid door een werkbegeleider en een praktijkopleider.

De Wilhelminahoeve is een erkend leerbedrijf en en werkt samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Wil je meer informatie over opleidingen/stage bij de Wilhelminahoeve dan kun je contact opnemen via het contactformulier of telefonisch op 0594-696710

De Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

De Wilhelminahoeve verwacht van iedere medewerker dat hij of zij in het bezit is van een VOG. Dit geldt ook voor stagiair(e)s, vakantiekrachten, uitzendkrachten, gedetacheerden, ZZP-ers, en voor vrijwilligers. De bezoekers van de Wilhelminahoeve zijn een kwetsbare groep welke we veiligheid bieden en waar we met respect mee omgaan.

Wat is een VOG?
Een VOG staat ook wel bekend als bewijs van goed gedrag en uit de VOG blijkt dat uw gedrag geen bezwaar oplevert voor het uitvoeren van een functie op de Wilhelminahoeve.

Wanneer krijg je een VOG?
De VOG wordt afgegeven als uit het onderzoek is gebleken dat je geen strafbare gedragingen op je naam hebt staan die een belemmering zouden kunnen zijn voor uw functie. Het Ministerie van veiligheid en Justitie raadpleegt hiervoor een aantal registers. Meer informatie hierover vind u op www.justis.nl.

De kosten voor het aanvragen van een VOG zijn achteraf, met het betalingsbewijs, te declareren bij de Wilhelminahoeve.

Kwaliteitsregister

Verzorgenden en verpleegkundigen werkzaam bij de Wilhelminahoeve zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister V&V.

Het kwaliteitsregister V&V is een online registratiesysteem waarin verzorgenden en verpleegkundigen kunnen vastleggen wat zij doen aan deskundigheidsbevordering. Nieuwe inzichten in behandelmethoden, in technologische ontwikkeling en in nieuwe wetgeving maken dat alleen werken niet altijd genoeg is om vaardigheden en kennis bij te houden. Het kwaliteitsregister biedt de mogelijkheid een digitaal portfolio aan te maken waarin genoteerd kan worden wat de verzorgende of verpleegkundige heeft gedaan aan deskundigheidsbevordering. De Wilhelminahoeve vind het belangrijk dat de medewerkers deskundig zijn.

Wenst u meer informatie?

Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.